Ovako, napredak se vidi (samo slusaj nacu.. zna ona sto radi..

).... Moji savjeti su ti; skidaj samo oogromne slike, tj. slike velikih rezolucija, jer ne kvalitetna slika unisti cijeli rad, doslovce. Previse je slika na jednom mjestu, takoder i previse boja, za pocetak nemoj se muciti s colorinzima, ali si onda barem nadi slike slicnih nijansi... kad naucis bolje baratati sa slikama i uklapanjem prebaci se na colornig, imas puno tutova za coloring, zatim jedan od vrlo vaznih detalja jest rezanje. Nemoj rezati sa soft gumicom, jer su rubovi ruzni, blijedi, prozirni, trazi slike s jednobojnom pozadinom koju mozes lako isjec, a ukoliko vec rezes sa gumicom, rezi obicnom gumicom i zoomiraj dosta, i kada izrezes ako ti rubovi budu "grubi" predi bloor tool-om, ili smudge, tek toliko da se bolje uklopi. Koristi vise tekstura, uklapaj, igraj se... i ispasti ce super.. vjeruj mi.

uz to, prodi nekoliko pocetnickih tutova na ovom forumu... od njih puuuno naucis za dalje. Evo samo moj primjer, prije otprilike godinu dana registrirala sam se na ovaj forum, nisam znala sta layer znaci... a sada... pa napredovala sam.. nista spektakularno, ali baratam s PS-om oke.