Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu :
1, 2, 3, 4, 5
62
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 12:55 am
Bolje da nastaviš sa tim stilom, jer se sa ovim ne može mnogo dalje doći, a onaj je mnogo manje ograničen i dosta bolje sposobnosti izgrađuješ.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

63
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 1:03 am
Ja stvarno ne znam. Šta ako pokušam a ispadne :SS ?
64
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 12:16 pm
Neće ispasti dok god radiš. Uvek trebaš ići dalje, iako je teško, ali posle nekog vremena ti uopšte nije više komplikovano, samo što treba mnogo više vremena i živaca izdvojiti. Nekako mi se čini da sa tim celebrity stilom čovek dođe do neke tačke od koje više ne može. Barem je meni tako bilo. Napredovala sam, napredovala i posle toga je došao period u kom šta god da uradim ništa nije dovoljno posebno i ne može nadmašiti stare radove. Taj period je trajao preko godinu dana i onda sam prešla na sigiće. Oni su mi dosadili, pa sam počela raditi ovo što sad radim. U ovom "apstraktnom" stilu nema nekih granica, možeš raditi šta hoćeš, od kog god materijala želiš, samo treba dovoljno kreativnosti. A ja inspiraciju i dalje dobijam tako što gledam tuđe radove. xD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

65
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 12:51 pm
Ali, Naco, kako ću ja da radim i to i fan art, sad se ponašam kao malo dete. 

66
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 1:54 pm
Super je 

My Deviantart profile
67
Re: Complicated taj Pet Jan 27, 2012 4:14 pm
Mare ::Ali, Naco, kako ću ja da radim i to i fan art, sad se ponašam kao malo dete.
Batali fan art. xD

Idi na stranu :
1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu