Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
17
Re: BY Jeca*s taj Ned Nov 07, 2010 10:48 am
I jaIsabella Swan ::Woww ovaj novi me oduseviiioo!! jedino mi se ne svida ova druga slika rihanne (ova iza, veca)... ovaj font u sredini mi je preeeeedobar..ak kojim slucajem znas otkud si ga skinula, bi li mi mogla dati link! (ili mi pak samo reci naziv pa ga nadem na googlu)sve u svemu jako mi se svidaaa.... sveukupni dojam 5-...:*
19
Re: BY Jeca*s taj Sre Nov 10, 2010 9:19 pm
1.nije los, mada mislim da ti mozes mnogo bolje
ne svidja mi se ova light tekstura preko 'malih Rihanna' xD
2.tekst je lep, mada ne svidja mi se sto se vidi greska u pretapanju i sto si manju sliku stavila preko pola face
ne svidja mi se ova light tekstura preko 'malih Rihanna' xD2.tekst je lep, mada ne svidja mi se sto se vidi greska u pretapanju i sto si manju sliku stavila preko pola face

20
Re: BY Jeca*s taj Čet Nov 11, 2010 3:08 pm
ne znam na koje tacno pretapanje mislis?
23
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 12:04 pm
ja ga ne vidim
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

24
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 12:42 pm
jeca*s ::ne znam na koje tacno pretapanje mislis?
pa ova manja sliiika
nisi dobro pretopila, tj ostalo je siiivo preko face vece sliiike xDDjeca*s ::
hmmm...nije los. al koloring mi je mnogo ''ispran''. i o5 pretapanje
ova najmanja sliiika, viiiidiii se bela pozadina o.O25
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 1:08 pm
1. nisam pretapala, to je neki drugi efekat.
2. ne vidid se pozadina, jer nije ni bila bela vec zuta, a ja sam iza njih dodala taj beli efekat. :p
2. ne vidid se pozadina, jer nije ni bila bela vec zuta, a ja sam iza njih dodala taj beli efekat. :p
26
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 1:46 pm
jeco , da li ga mozes postaviti preko nekog normalnijeg hostinga , jer se meni ovaj yfrog ne otvara ...
imageshack na primer
imageshack na primer
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

27
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 4:03 pm
pa postavila sam preko njega, ai to ti je isto...

28
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 4:54 pm
Obozavam GG 
Dobar je rad , svidja mi se coloring , medjutim , tu mi nesto nedostaje , neka textura ili nesto tako , jer ovako rad deluje pomalo prazno , jednostavno . Tekst je onako , imas i bolje , a ovo xoxo je cini mi se poveliko .

Dobar je rad , svidja mi se coloring , medjutim , tu mi nesto nedostaje , neka textura ili nesto tako , jer ovako rad deluje pomalo prazno , jednostavno . Tekst je onako , imas i bolje , a ovo xoxo je cini mi se poveliko .

29
Re: BY Jeca*s taj Sub Nov 13, 2010 5:11 pm
e naco, ne znam, ne ide mi u poslednje vreme...ne svidja mi se ni jedan rad...sve je lose, i ispod proseka....kriza me neka uhvatila...
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

font je ovaj