Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Paaaa.......moji avatari taj Ned Okt 24, 2010 3:39 pm

Jos uvijek sam pocetnik ustavri danas sam pocela pa ewo nekih prvih avatara

molim vas da cujem predloge i kritike kako bi postala bolja

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Paaaa.......moji avatari taj Ned Okt 24, 2010 8:28 pm

Naca

Administrator
Administrator
Za pocetak je dobro , samo nastavi tako ... Sto se tice predloga i kritike ... ne mogu nikada kritikovati prvi rad , on nikada nije bas savrsen , ali evo nekih predloga : Pregledaj nasu galeriju tutorijala i pokusaj da odradis par tutorijala koji ti se svide , tako ces se izvezbati . Pokusaj da uklapas boje , nemoj da su previse jake kao na nekima od ovih avatara , vec pokusaj napraviti nesto veselo i prirodno ( imas u nasim tutorijalima dosta coloringa , pa vidi na koji se nacin to radi ) . Izbegavaj ovakve fontove i ovu jako crvenu boju koju si stavila na slova Smile

Skini neke texture i brusheve sa sajta www.deviantart.com , pa pocni praviti wallpapere i bannere . Uz dosta vezbe bices sve bolja i bolja . Very Happy

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

Pogledaj profil korisnika http://www.naca007.deviantart.com

3 Re: Paaaa.......moji avatari taj Pon Okt 25, 2010 7:39 am

Hvala ti

4 Re: Paaaa.......moji avatari taj Sre Nov 10, 2010 9:24 pm

Wwinner

Special member
Special member
fale dobri kolorinzi Smile

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Photoshop TN | Design by: PS TN | Hosted by: Forumotion

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog