Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2 
3
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 2:08 pm
OK su za pocetak . Vezbaj , izvlaci vise boja , napravi veliku razliku izmedju slika . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

4
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 2:09 pm
nemoj mi niss pisati ako ces stalno pisati ok su,..
5
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 2:13 pm
Ja sam ti dala savet posle toga . Znaj , ja za pocetak nikome NIKADA necu reci da je los rad , to govorim samo clanovima za koje znam da dobro rade . Naravno , ako ti moje komentare ne zelis , samo reci , necu pisati .... 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

6
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 2:21 pm
ma nije to nego ne volim da mi neko kaze ok su,onda nzm na cemu sam,bolje reci ili dobri su,ili nisu bas naj ili vec smuljaj ness 

7
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 3:41 pm
Pa znas na cemu si , vec sam ti rekla sta trebas da popravis , ali OK .... Stada ti kazem , rad je kao svaki pocetnicki , ne moze biti los zato sto tek pocinjes da radis , a nije ni dobar iz istog razloga , tako da nemam nista drugo da kazem sem OK ...

9
Re: By Jecika :D taj Sub Apr 10, 2010 4:33 pm
Mozda , ja samo komentarisem ono sto vidim i uporedjujem sa onim sto sam vec videla 

15
Re: By Jecika :D taj Sre Apr 14, 2010 8:57 pm
Ovi su bolji , ali je boja ispala nekako neprirodna . Trudi se da izmenis dosta , ali da ipak izgleda veselo i prirodno . 

Idi na stranu : 1, 2 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu