Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 
2
Re: Avatars by Jeca taj Sub Apr 10, 2010 12:05 pm
OK su za pocetak . 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

6
Re: Avatars by Jeca taj Sub Apr 10, 2010 6:55 pm
trebas dosta da radis, da gledas kako ostali rade, koje fotke uzimaju, da ubacujes coloringe, neki lep font da to sve bude lepo uklopljeno 

8
Re: Avatars by Jeca taj Čet Apr 15, 2010 3:22 pm
Najbolja velicina avatara je 100x100...
Pazljivije biraj fontove...
Biraj kvalitetnije slike...
Nadji na www.deviantart.com/ neke lepe texture...
Pazljivije biraj fontove...
Biraj kvalitetnije slike...
Nadji na www.deviantart.com/ neke lepe texture...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

S obzirom na obzir da tvoj obzir ne dolazi u obzir ,posto je moj obzir obzirniji od tvog obzira xD
My DeviantART profile
10
Re: Avatars by Jeca taj Čet Apr 15, 2010 6:17 pm
Pa lepse izgleda....
Mozes neke i u ram da stavis...
Mozes neke i u ram da stavis...

S obzirom na obzir da tvoj obzir ne dolazi u obzir ,posto je moj obzir obzirniji od tvog obzira xD
My DeviantART profile
11
Re: Avatars by Jeca taj Čet Apr 15, 2010 8:00 pm
Jelena , ja tebe stvarno ne kontam ... Jel zelis na sve da se komentarise sa super , extra ili tako to ??? Ne razumem zasto na svaki iskren komentar odgovaras nekom raspravom i krajnje nepotrebnim odgovorima ...
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

12
Re: Avatars by Jeca taj Pet Apr 16, 2010 8:28 am
To sam i ja htela da kazem. .Swi ti pokusawaju nesto objasniti a ti swe drsko odgowarash. .Ne mozes odmah doci na super. .Polako. .imash josh puno da radish. .
14
Re: Avatars by Jeca taj Sub Apr 17, 2010 12:06 pm
Jednostavan je preise...
Dodaj coloring,text,neku texturu....
Dodaj coloring,text,neku texturu....

My DeviantART profile
15
Re: Avatars by Jeca taj Sub Apr 17, 2010 12:36 pm
slazem se...
ako smem uopste da ti kazem ponovo da moras da ubacujes neke texture ili font na avatare posebno...
ako smem uopste da ti kazem ponovo da moras da ubacujes neke texture ili font na avatare posebno...

Idi na stranu : 1, 2, 3 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu