Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
62
Re: Kritike taj Čet Jan 15, 2009 7:25 pm
mislim da je malo glupo sto u svakom forumu ima obavestenje kako ga koristiti...npr.za TV...
63
Re: Kritike taj Ned Jan 25, 2009 5:52 pm
pa to cisto radi reda , jedina obavestenja koja se moraju citati su u 'reklame' i 'pomoc'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

66
Re: Kritike taj Pon Apr 20, 2009 3:27 pm
Nema teme ali ima ceo podforum...i ti otvori novu temu pa u njoj napisi nesto o sebi...:]
68
Re: Kritike taj Čet Jul 30, 2009 11:59 pm
Mala kritika,toliko znate da radite u PS,a izgled je malo nekako...možete da napravite neki novi izgled,veseliji... 

69
Re: Kritike taj Pet Jul 31, 2009 3:37 pm
Look se menja svaka dva meseca , sledeci ce za oko 2 nedelje 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

70
Re: Kritike taj Pet Jul 31, 2009 4:02 pm
Ja sam se bas navikao na ovaj,i ovaj mi najlepsi do sad 

73
Re: Kritike taj Sub Okt 24, 2009 8:37 am
A ne volim ja chat , onom ko ima spor internet kao ja forum se tesko ucitava zbog njega , a i prosto mi se nekako ne uklapa i dizajn 

74
Re: Kritike taj Sub Okt 24, 2009 1:52 pm
The black thunder ::A ne volim ja chat , onom ko ima spor internet kao ja forum se tesko ucitava zbog njega , a i prosto mi se nekako ne uklapa i dizajn
ok. nmv, ja volim chatove, zato sto se mogu bolje upoznati s clanovima foruma, ali nmv, forum je supp i bez chata
75
Re: Kritike taj Pon Nov 30, 2009 9:49 am
Gost ::Forum nevalja nevalja nevalja nevalja nevalja
shta seresh bre?!?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu