Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
107
Re: Kritike taj Pet Apr 09, 2010 5:10 pm
Hayley ::look mi se na lajk msm logo je bas lijep ali ostalo je nekako bzvz xD
E pa jbg...preziwecesh

108
Re: Kritike taj Pet Apr 09, 2010 7:17 pm
|*Kiki*| ::Hayley ::look mi se na lajk msm logo je bas lijep ali ostalo je nekako bzvz xD
E pa jbg...preziwecesh
haha ocu

109
Re: Kritike taj Pet Apr 09, 2010 7:32 pm
Sta cu , ne moze se svima svideti 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

110
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 10:02 am
ZNACI NISAM ZNAO GDJE DA OVO STAVIM!!!ONA MALA "RobSten 4ever" Ona je idiot!! Koliko puta je samo napisala u forumu "reklame" na svaku temu "Vec sam reg" "reg odavno" etc. zasto bi nas to interesovalo????Definitivno bih banovao clanove da dva dana zbog toga ! To je samo skupljanje postova iliti spamovanje...
111
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 11:18 am
Oprosti. ali nisam znala da ti to smeta.. neću više.. ne želim se svađati zbog toga s tobom.
112
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 11:19 am
Ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve one koji to rade, ti si mi bila na reperotaru pa sam zato izdusio na tebe..
114
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 12:01 pm
slazem se da je to samo zbog spama ali ...
116
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 2:30 pm
Pa nije bas lepo da je vredjas i nazivas idiotom zbog toga , to nije zasluzila . Nikola , mozda jeste spamovala , ali bih te zamolila da vredjas clanove bez preteranog razloga . Ako je nesto pogresila to se moze fino upozoriti , a ne da je teras sa foruma .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.

118
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 4:47 pm
Ma nisam se uvrijedila.. nema veze. razumjem ja.. ne brigaj se neću otići sa foruma 

119
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 6:53 pm
Ma to swi rade na swim forumima, samo je RobSten malo preterala i na*ebala je zbog toga. .Samo shto ona zato nije idiot....RobSten dobro je sto se nisi naljutila. .Nikola je samo mallo wan sebe. .:]]
120
Re: Kritike taj Uto Apr 20, 2010 6:58 pm
Nikola je malo preterao :DD a i cudam mi je u poslednje vreme...

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu